Gipsy Dans

 

My big fat Gypsie… Workshop!

Bij Halima Dans en entertainment


De leukste dans workshops boek je bij Halima!

 

In deze workshop leer je de basics van de Gipsy dansstijl en deze worden vertaald naar een hele korte choreografie van ongeveer anderhalve minuut waarbij de hoofdpersoon (jarige of aanstaande bruid) in de spotlight staat!

♦ Duur:  90 min.
♦ Prijs per persoon:  € 22,50
♦ Minimaal 8 deelnemers
♦ Docent: Halima

Elke workshop bestaat uit:
♦ Welkomst en uitleg
♦ Een warming up
♦ Het aanleren van een aantal specifieke danspassen
♦ Het combineren van deze danspassen
♦ Een korte choreografie (indien gewenst ook zonder choreo)
♦ Fotomoment
♦ Een cooling down
♦ Nagenieten met een drankje en wat lekkers

Buikdans WorkshopDe leukste workshops boek je bij Halima


Reserveer nu jouw datum

Beschrijving: Altijd al willen dansen als Esmeralda in een super wijde rok? Dan is deze super vrouwelijke dansstijl echt iets voor jouw en je vriendinnen. Deze workshop is natuurlijk ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest, de aanstaande bruid kan het dansen met een lange wijde rok alvast oefenen! Het is een muzikale en theatrale dans waarbij het vrije Gipsy gevoel centraal staat op een leuke manier. Een super vrouwelijke dansstijl op Romaanse, Russische en Spaanse zigeunermuziek.

Buikdans WorkshopEen onvergetelijke ervaring!


Informeer naar de mogelijkheden

Belangrijk bij deze stijl zijn:
♦ Sierlijkheid
♦ Houding/durf
♦ Vrouwelijkheid
♦ Zwieren met de rok en vooral veel dansplezier!

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeur  wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals een echte super wijde Gipsyrok, armbanden en bloemetjes voor in het haar. Wij zorgen er ook voor dat de aanstaande bruid extra in de spotlight staat!

Heb je speciale wensen dan denken wij graag met je mee! Informeer naar de mogelijkheden of neem contact met ons op en boek direct om jouw speciale datum vast te leggen!


Buikdans WorkshopMet een hapjes/desserttafel


Helemaal in de sfeer van het thema!


DANCE & hapjes COMBO!
Halima Dans en Entertainment  biedt jou de perfecte party-middag/avond met de Dance & Dinner Combo. Volledig verzorgd en geheel in stijl van het thema.

Dit pakket is inclusief de dansworkshop GIPSY van 90 min. Je leert al de juiste bewegingen en geniet van een drankje en wat lekkers. Na de les geniet je van alle hapjes en desserts met een feestelijke cocktail (zonder alcohol) Een vrolijke, hylarische middag/avond die iedereen zich nog lang zal heugen!

 

Boekingen
Voor prijzen en boekingen neem contact op via het contactformulier. Boekingen minimaal 2 weken voor de gewenste datum. Alle workshops zijn ontworpen op 90 minuten. Je kunt aantrekken wat je wilt (Als je er maar vrij in kunt bewegen!) en voor de eventuele jarige of aanstaande bruid hebben wij altijd iets speciaals aan kleding. Alle workshops zijn inclusief attributen zoals de echte Gipsy rokken, bloemetjes en armbanden.


Halima

Uw danslerares


Telefoon

06 – 14 590 973

Locatie

Halima dansschool
Elckerlyclaan 83
Eindhoven, Noord brabant 5625 EP Nederland

Delen via FacebookInformeer naar de mogelijkheden
Hier vind u ons