Dansen bij Halima

 

Danslessen

Bij Halima Dans en entertainment


Bij Halima Dans en Entertainment  willen we je inspireren om jouw creativiteit, muzikaliteit en fysieke kracht te ontdekken door de kunst van de Oriëntaalse Buikdans. We brengen je in aanraking met de veelzijdigheid van deze dans en stimuleren elke cursist om haar eigen stijl te ontdekken. Buikdansen voelt voor de vrouw natuurlijk aan waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van verschillende spiergroepen met name de torso. Het is een dans waarbij je de spiergroepen leert isoleren en onafhankelijk van elkaar te bewegen. Een dans die de vrouwelijkheid viert ongeacht lichaamsbouw of leeftijd.

Herontdek je vrouwelijkheid, creativiteit en fysieke kracht met een van de oudste dansen in de geschiedenis. Je zult je innerlijke kracht ontdekken zowel mentaal als fysiek terwijl je conditie, lenigheid en meer spierkracht opbouwt. Buikdansen complementeert de mooie vrouwelijke rondingen door de natuurlijke bewegingen. Halima Dans en Entertainment biedt verschillende dansstijlen in haar lessen zoals Sharqi, Khalejii, Balladi en Gipsy. Leer je spieren te isoleren en mooie danstechnieken terwijl je geniet van een uitstekende cardio workout

Meer over ons 4 stappen systeem

DanslessenDansen bij Halima is voor alle leeftijden en body types


Ontdek de mysterie van het buikdansen en neem een gratis proefles

Wat vinden onze klanten

 • Halima geeft ondersteuning aan jouw persoonlijke dansontwikkeling. Jouw eigenheid staat voorop in alles wat je bij haar leert. Zij leert jou de moves, jij maakt je eigen dans.

  Marianne (BD)
  Marianne (BD)
 • Wat ik zo leuk aan vind is dat,niet alleen de techniek belangrijk is maar ook de gevoel en emotie die je in je dans inlevert net zo belangrijk is.

  Magda Van De Kerkh
  Magda Van De Kerkh
 • Maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt of helemaal niet... Bij Halima zal je nooit stil blijven staan.Alle aspecten van je lichaam worden gebruikt en je gaat je vrouwelijk voelen. Ontspannen sfeer met respect en warmte. En nergens is de creativiteit in de dans bij Halima 's dansschool te vinden.

  Astrid Vd Heijden
  Astrid Vd Heijden

Julia

Uw danslerares


Telefoon

06 – 14 590 973

Locatie

Halima dansschool
Elckerlyclaan 83
Eindhoven, Noord brabant 5625 EP Nederland

Ons aanbod

♦ Klassiek & Moderne Orientaalse Buikdans
♦ Orientaalse buikdans opleiding
♦ Kinder danslessen
♦ Orientaalse theater buikdans

KLIK HIER

Delen via Facebook


Informeer naar de mogelijkheden


AANMELDEN WORKSHOPHier vind u ons