Danslessen

 

Danslessen

Dansen bij Halima

De leukste manier om aan je conditie te werken.

 


halima-groot-4Klassiek en Modern Oriëntaalse Buikdans
Hierbij ligt de nadruk op het leren van de 18 basisbewegingen dmv het 4 Stappen Systeem binnen 1 seizoen (42 lessen). Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse artistieke attributen zoals sluiers, wings, waaierlinten en vingercymbaaltjes.

Beginners 2, half-gevorderd en gevorderde groepen leren o.a. diverse dansstijlen zoals, Turks, Balladi etc. maar ook om bijvoorbeeld de Arabische rythmes te herkennen, choreografien zelf te bedenken en improvisatietechnieken. Je leert je dans te versterken met artistieke attributen zoals sluiers, zwaard en wings.

halima-groot-3Oriëntaalse Theater Buikdans
Voor de danseres die graag wil optreden of zich verder wil ontwikkelen als professionele buikdanseres. Zeer creatieve lessen waarbij de persoonlijkheid van elke cursist centraal staat. Naast danstechnieken, podium gebruik, mimiek en make-up, is er ook aandacht voor hoe je professioneel omgaat met boekingen en het publiek.


halima-groot-2Oriëntaalse Buikdans Opleiding

Wil jij zelf graag lesgeven aan Beginners 1 en 2 bij Halima Dans en Entertainment dan kun jij je opgeven voor de Oriëntaalse Buikdans dansopleiding. Een intensieve opleiding waarbij je volgens het 4 Elementen systeem van Halima Dans en Entertainment leert lesgeven aan beginners. Halima is een bekende en gevestigde naam in de buikdanswereld. Met een diploma van Halima Dans en Entertainment ben je verzekerd van een uitstekende start als docent Oriëntaalse buikdans.

Meer over kinderlessen

Dansen bij HalimaOntdek het zelf met een gratis proefles


Vraag een gratis proefles aan


Julia

Uw danslerares


Telefoon

06 – 14 590 973

Locatie

Halima dansschool
Elckerlyclaan 83
Eindhoven, Noord brabant 5625 EP Nederland

Delen via FacebookInformeer naar de mogelijkheden
Hier vind u ons