Over HalimaEen succesvolle dansschool draaien doe je niet alleen. Halima wordt dan ook ondersteund door een team van getalenteerde docenten, door Halima zelf zijn opgeleid.

Naast het lesgeven heeft Halima zich ook verdiept in de entertainment. Zo verzorgt zij al jaren met succes diverse optredens, workshops, themafeesten, theatershows en nog veel meer voor zowel particulieren als bedrijven. Haar rijke kennis van het buikdansen in combinatie met haar bijzondere creativiteit zorgen ervoor dat zij voor elke gelegenheid een passende show weet te verzorgen. Het logische gevolg hiervan is het ontstaan van Halima Dans en Entertainment.

Ons verhaal


Eigenaresse van Halima Dans & Entertainment

Halima is een gediplomeerde buikdanseres van Marokkaanse afkomst. Dansen heeft haar altijd in het bloed gezeten. Haar passie voor dans en entertainment heeft ertoe geleid, dat ze zich specialiseerde in de oriëntaalse dans. Met veel enthousiasme heeft ze zich vanaf 1993 verdiept in de dansgeschiedenis en haar bewegingen geperfectioneerd.

In 1997 heeft Halima haar studie buikdansen succesvol afgerond. Naast het beheersen van diverse buikdansstijlen heeft Halima met haar diploma ook de licentie behaald om niet alleen verantwoord les te geven en talentvolle danseressen op te leiden tot docente in buikdansen, maar ook spectaculaire shows op te zetten. Inmiddels is Oriëntaalse Dansschool Halima uitgegroeid tot de grootste Oriëntaalse dansschool van Nederland en een begrip in de regio Eindhoven.


Ik vind het altijd mooi om de de cursisten te zien groeien in hun dans, zowel in de techniek als de zelfverzekerdheid.

Testimonial Halima Aaboubouch
Halima Aaboubouch
Halima, Eigenaresse


Creatief, Getalenteerd en Geduldig


Een succesvolle dansschool draaien doe je niet alleen. Halima wordt dan ook ondersteund door een team van getalenteerde docenten, door Halima zelf zijn opgeleid.

ONS TEAM


Halima Aaboubouch

Eigenaresse


Jamila Aboubouch

Docent


Jessie Boons

Docent


Een plek waar je lekker jezelf kunt zijn in je dans.


ENKELE FEITEN OVER ONS


Onze missie is om onze liefde voor de dans met je te delen, je daarmee te inspireren tot een groter zelfvertrouwen
en je te helpen jouw eigen stijl te ontdekken/versterken.


20
Soorten dans en workshops
300
Facebook vrienden
4
NIEUWE CURSUSSEN DIT JAAR